Stel uw vraag

Kassensloop

Hogervorst Tabben is een professioneel bedrijf dat kassensloop gecontroleerd kan uitvoeren op basis van een gestructureerde aanpak. Wij hebben jarenlange ervaring in deze branche en onze medewerkers hebben gedegen kennis van elk type kas en de bijbehorende systemen, zodat de werkzaamheden deskundig kunnen worden uitgevoerd.

Kassensloop met een structurele aanpak

Hogervorst Tabben maakt gebruik van een structurele aanpak bij kassensloop. Zo kunnen wij vele materialen behouden voor hergebruik. Dit is een goedkope en milieuvriendelijke manier om nieuwe kassen te bouwen of kassen te repareren met de materialen die bij deze kassensloop vrijkomen.

Uw grond is schoon en vrij van puin en glas

In het proces van de kassensloop werken wij snel en zorgen wij dat uw stuk grond schoon en vrij van puin en glas wordt opgeleverd. Volledige ontzorging van A tot Z, dat is wat u van ons kunt verwachten. Interesse? Wij lichten onze werkzaamheden graag telefonisch verder voor u toe.

Egaliseren en inzaaien

Hogervorst Tabben kan na de sloop ook het terrein egaliseren en inzaaien met graszaad. Zo laten we het terrein netjes en verzorgd achter. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor kassensloop die Hogervorst Tabben u te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)174-280194 of stuur een e-mail naar info@hogervorsttabben.nl

Meest bekeken pagina's:

Kassensloop | Kassenbouwbedrijf | Kassensloop België | Kassenbouw bedrijf

CONTACT

Kanaalweg 8d,
2678 LX De Lier
T: +31 (0)174 28 01 94
F: +31 (0)174 52 08 10
E: info@hogervorsttabben.nl